BSO

 • Buitenschoolse opvang

  Kinderopvang aan de Liede verzorgt de Tussenschoolse Opvang (TSO) en de Naschoolse Opvang (NSO) voor de kinderen van de St. Franciscusschool in Haarlemmerliede.
  • TSO

   Wij verzorgen de tussenschoolse opvang voor de kinderen van de St. Franciscusschool. Wanneer uw kind start op de St. Francisusschool zult u een welkomstbrief van ons ontvangen. voor de tussenschoolse opvang.

  • Gekwalificeerde pedagogisch medewerkers (pm’er)
  • Vast team van 6 pm'ers, dus altijd dezelfde gezichten
  • Ondersteuning door stagiaire vanuit de pw-opleiding en/of een vrijwilliger

   

  • BSO

   Op alle dagen van de week bieden wij opvang aansluitend aan de schooltijden. Eventueel is voorschoolse opvang ook mogelijk.

  • Gekwalificeerde pedagogisch medewerkers (pm’er) 
  • Vast team van 6 pm’ers, dus altijd dezelfde gezichten
  • Ook op studie- en margedagen
  • In overleg enkele dagen in schoolvakanties mogelijk

   

 • Tarieven TSO en BSO

 • Tussenschoolse opvang

  Dagelijks van 12.00 uur tot en met 13.00 uur. Behalve op woensdag.

  De tarieven voor de TSO: In de onderbouw zijn de kosten € 120,- per jaar. In de bovenbouw zijn de kosten € 160,- per jaar. De kinderen in de bovenbouw hebben op vrijdag ook een lange dag.

  Wij factureren maandelijks, behalve de maand augustus. Als u liever het totale jaarbedrag in een keer wilt overmaken, kan dit ook. U krijgt van ons een overeenkomst. Hierop kunt u aangeven of u per automatische incasso wilt betalen of het zelf overmaakt. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand.

  Over de TSO kunt u geen kinderopvangtoeslag aanvragen.

 • Buitenschoolse opvang

  Wij bieden alle dagen van de week opvang aansluitend aan de schooltijden. Deze tijden zijn van 14.45 – 18.30 uur, op woensdag van 12.15 tot 18.30  en vrijdag van 12.00 tot 18.30 uur.

  De kosten voor de opvang zijn € 7,20 per uur voor vaste opvangtijden. Tijdens marge- en studiedagen, vakantieopvang, losse uren en incidentele- en flexibele opvang zijn de kosten € 7,50 per uur. Voor de warme maaltijd rekenen wij € 1,50- per kind per dag.

  De kosten worden maandelijks per uur gefactureerd. U kunt vaste opvangtijden afspreken met de pedagogisch medewerkers. U mag echter ook een extra uur aanvragen (zelfs op het laatste moment, bijvoorbeeld als uw afspraak uitloopt of u in de file staat of een 10-minutengesprek heeft). Ook is er de mogelijkheid om een losse extra dag in te kopen, bijvoorbeeld als u een dag extra gaat werken of u een belangrijke afspraak heeft.

  Ook op de studie- en margedagen zijn wij open om uw kind(eren) op te vangen. Deze dagen zijn de opvangtijden in overleg met ouders tussen 8.30 en 18.30 uur.  BSO contracten zijn op basis van 40 weken. In overleg is er tijdens schoolvakanties enkele dagen vakantieopvang mogelijk. Wij inventariseren voor elke vakantie welke dag of dagen wij opvang kunnen bieden.  

  Als uw kind op de naschoolse opvang komt en u werkt beide heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Het is belangrijk om binnen drie maanden, na de maand dat de kinderopvang van start is gegaan, de kinderopvangtoeslag aan te vragen. Voor verdere informatie kijkt u op www.toeslagen.nl U kunt via de rekentool uw toeslag berekenen. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand.